آموزش دعوت کاربران اندروید به تماس فیس تایم
در آی او اس و آیپد او اس 15 میتوانید همه افراد و حتی کاربرانی که دستگاه اپل ندارند را به یک تماس فیس تایم دعوت کنید. کافی است یک لینک ایجاد …
آموزش های مربوط به محصولات اپل ٬ترفند ها٬تکنیک ها و ...
در آی او اس و آیپد او اس 15 میتوانید همه افراد و حتی کاربرانی که دستگاه اپل ندارند را به یک تماس فیس تایم دعوت کنید. کافی است یک لینک ایجاد …
شرکت اپل به عنوان صاحب امتیاز آیفون، آیپد و مک یک رابط کاربری یکپارچه را برای اتصال این دستگاهها به یکدیگر فراهم کرده است، با این حال اتصال اندروید به مک به …
یکی از مشکلاتی که بسیاری از کاربران در سراسر جهان با آن مواجه شدهاند مربوط به آپدیت اپل واچ سری ۳ است. این مشکل باعث میشود تا کاربران با ارور مربوط به …
یکی از قابلیتهای جالب توجه دوربین آیفون این است که میتوان دیافراگم دوربین را از راه دور تنظیم و کنترل کرده و از محدودیتهای ایجاد شده در عکسهای سلفی جلوگیری کرد. این …
دانستن این موضوع که میتوانید با استفاده از کنترلر و دسته نینتندو سوئیچ امکان اجرای بازیهای دسکتاپ را دارید، شاید برایتان جالب باشد. حال خبر خوب این است که میتوانید با استفاده …
آیا تا به حال به یک کشور متفاوت سفر یا مهاجرت کردهاید که بخواهید به اپ استور یا محتوای آیتیونز در آنجا دسترسی داشته باشید؟ برای تغییر اپل آیدی در یک مکان …
قابلیت شفافسازی ردیابی اپلیکیشن اپل که در iOS 14.5 ارائه شده کاربران را نسبت به ردیابی مخفی اپلیکیشنهای شخص ثالث برای اهداف تبلیغاتی آگاه کرده و امکان انصراف از ردیابی را فراهم …
با انتشار آپدیت iOS 14.5 و tvOS 14.5، کاربران اپل میتوانند دوال سنس PS5 و دسته ایکس باکس سری X به آیفون، آیپد و اپل تی وی متصل کنند. در این مقاله …
برخی کاربران آیفون تمایل دارند نوتیفیکیشن یا تماسهای تلفنی را از طریق فلاش دوربین دستگاه خود متوجه شوند. مواردی مثل قرار دادن آیفون رو به پایین روی میز، سایلنت بودن گوشی در …
یکی از مواردی که کاربران تمایل به انجام آن دارند تبدیل تصاویر WebP به فرمت JPG روی کامپیوتر مک است که برای انجام آن نیاز به نصب هیچ نرم افزاری روی کامپیوتر …
بسیاری از کاربران مک شاید نیازی به تنظیم Keychain پیش فرض نداشته باشند اما تحت شرایط خاصی این کار میتواند مفید باشد. کاربران میتوانند علاوه بر Keychain پیش فرض مرتبط با ورود …
وقتی ایرتگ را تنظیم میکنید به طور خودکار با اپل آیدی شما همگام میشود، یعنی شخص دیگری نمیتواند آن را استفاده کند مگر اینکه شما آن را ریست کنید. برای ریست کردن …