اپل اِن آی سی

کاویر آیفون 11 سفارشی خود را از همین حالا آماده رونمایی کرده است

شرکت کاویر که در سال‌های گذشته به عنوان یکی از مهم‌ترین فروشندگان محصولات سفارشی و شخصی سازی شده شناخته شده است؛ حالا پیش از برگزاری کنفرانس سپتامبر اپل اقدام به رونمایی از …

شرکت کاویر که در سال‌های گذشته به عنوان یکی از مهم‌ترین فروشندگان محصولات سفارشی و شخصی سازی شده شناخته شده است؛ حالا پیش از برگزاری کنفرانس سپتامبر اپل اقدام به رونمایی از آیفون 11 سفارشی خود کرده است.

کاویر از همین حالا تصاویری از محصولی با عنوان آیفون 11 را به همراه یک فایل ویدیویی در وب سایت خود منتشر کرده است و در آن ظاهرهایی متفاوت از این محصول را به تصویر کشیده است. این محصولات شامل آیفون 11 با ظاهر آپولو 11 باقیمت 4830 دلار، آیفون 11 با ظاهر شخصی سازی شده طلایی Universe Diamond باقیمت 502090 دلار، ظاهر Universe باقیمت 7760 دلار، آیفون Singularity باقیمت 6080 دلار، آیفون سایوز باقیمت 5620 و اکسپلورر باقیمت 5010 دلار آماده عرضه شده است.

ظاهر این تلفن‌های هوشمند جدید در حالی منتشر شده که شرکت اپل هنوز به طور رسمی محصول جدید خود را آماده انتشار و عرضه به بازار نکرده است و نزدیک به پانزده روز تا زمان برگزاری این رویداد جدید از شرکت اپل باقی مانده است.

تمامی این آیفون‌های جدید به صورت پیش فروش در وب سایت کاویر قرار گرفته است و جالب اینجا است که پیش فروش گران قیمت‌ترین نسخه آن‌ها که باقیمت 502090 دلار آماده عرضه شده از همین حالا تمام شده است.

انتشار این تصاویر از طرف کاویر می‌تواند نشانه‌ای از تائید ظاهر احتمالی آیفون 11 در سال 2019 باشد. بر این اساس می‌توان پیش بینی کرد که پنل پشتی این تلفن هوشمند قرار است با همان ظاهر پیش بینی شده و با دوربین سه لنزه قرار گرفته در یک قالب مربعی آماده عرضه شود.

کاویر یکی از معتبرترین شرکت‌های فعال درزمینهٔ تولید محصولات سفارشی است و انتشار این محصولات با ظاهر احتمالی جدید نشان از قوی بودن شایعات پیشین در مورد ظاهر آیفون دارد. 

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل