اپل اِن آی سی

کنایه ایلان ماسک به مشتریان اپل: به جای دستمال، از ما سوت بخرید!

تبلیغ کنایه آمیز ایلان ماسک از یک سوت است. ایلان ماسک از کاربران اپل خواسته تا به جای دستمال ۱۹ دلاری، سوت ۵۰ دلاری تسلا را خریداری کنند.
کنایه ایلان ماسک به مشتریان اپل: به جای دستمال، از ما سوت بخرید!

جنجال‌ها برسر معرفی و عرضه دستمال‌ اپل همچنان ادامه دارد و تازه‌ترین رخداد مربوط به این محصول مربوط به تبلیغ کنایه آمیز ایلان ماسک از یک سوت است. ایلان ماسک از کاربران اپل خواسته تا به جای دستمال ۱۹ دلاری، سوت ۵۰ دلاری تسلا را خریداری کنند.

ایلان ماسک اواخر روز سه شنبه در توییتر خود تصویر یک سوت از برند تسلا را منتشر کرده و از کاربران خواسته تا به جای یک دستمال ۱۹ دلاری این سوت را خریداری کنند. این سوت ۵۰ دلاری با عنوان CyberWhistle شناخته شده است و در تعدادی محدود ساخته شده است. جنس بدنه این محصول از فولاد ضدزنگ با کیفیت است و ظاهری شبیه به سایبرتراک، وانت هوشمند و تمام برقی تسلا دارد.

کنایه ایلان ماسک به مشتریان اپل: به جای دستمال، از ما سوت بخرید!

متن این توییت جنجال برانگیز او به این شرح است:

پولتان را برای خرید دستمال ۱۹ دلاری احتمقانه اپل هدر ندهید، به جای آن سوت ما را خریداری کنید.

این سوت منحصر به فرد در وب سایت رسمی تسلا آماده عرضه شده است و در بخش خرید اینترنتی آن هیچ توضیحی در مورد مشخصات یا نحوه ارسال آن ارائه داده نشده است.

البته تعدادی از کاربران اپل نیز جواب ایلان ماسک را با یک کنایه دیگر داده‌اند و از اینکه سوت شبیه به سایبرتراک از خود این وانت هوشمند زودتر به بازار می‌آید، ابراز امیدواری کرده‌ااند.

سوت تسلا قرار است با قیمت ۵۰ دلار آماده عرضه شود و به نظر می‌رسد که تولید و فروش آن یک اقدام خاص برای به سخره گرفتن تولید و عرضه یک دستمال پاک کننده از طرف اپل بوده است. بسیاری از کاربران بر این باور هستند که دستمال اپل قیمت گرانی دارد و از طرف دیگر تولید آن توسط یک شرکت فناوری توجیه‌پذیر نیست.

عرضه دستمال میکروفایبر اپل در طول چند هفته گذشته واکنش‌هاش بسیار زیادی را همراه داشته است. واکنش‌های عجیب و غریب خاص در مورد این محصول توسط کاربران عادی، اینفلوئنسرهای دنیای فناوری و حالا توسط یکی ثروتمندترین فرد جهان جنجال آفرین شده است. پس از آماده سازی و عرضه این محصول شرکت سامسونگ نیز در واکنش به آن اقدام به عرضه دستمال‌های رایگان در فروشگاه‌های رسمی خود که در کشور آلمان بود کرد که با مورد تمسخر بسیاری از کاربران قرار گرفت.

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل