اپل اِن آی سی

کاربران چقدر به جایگزینی عینک هوشمند با آیفون امید دارند؟

نزدیک به دو هفته پیش بود که مینگ چی کو در گزارشی اعلام کرد که شرکت اپل تصمیم دارد تا ۱۰ سال دیگر عینک هوشمند را جایگزین تلفن‌های هوشمند آیفون کند.

نزدیک به دو هفته پیش بود که مینگ چی کو در گزارشی اعلام کرد که شرکت اپل تصمیم دارد تا ۱۰ سال دیگر عینک هوشمند را جایگزین تلفن‌های هوشمند آیفون کند. در این میان نظرسنجی‌های انجام شده، سطح امید کاربران آیفون به این جهش فناوری را بررسی کرده‌اند.

هنوز ۱۰ سال تا زمان پیش‌بینی مینگ چی کو در این زمینه فاصله داریم، با این حال می‌توانیم با نگاهی اجمالی به ۱۰ سال گذشته، سرعت تحول فناوری را مشاهده کنیم و بر اساس آن دیدگاهی کلی به دنیای فناوری در دهه آینده داشته باشیم. اپل در سال ۲۰۰۷ میلادی اولین آیفون را رونمایی کرد و در سال ۲۰۰۸ اولین گوشی هوشمند اندرویدی به رقابت آیفون‌ها آمد. ۱۰ سال پیش، یعنی سال ۲۰۱۱ که آیفون ۴ اس رونمایی شد، تلفن‌ّهای هوشمند در حال گسترش در زندگی افراد مختلف بودند؛ با این حال هنوز در بسیاری از نقاط دنیا، داشتن تلفن هوشمند بیشتر جنبه تفنن داشت و این محصولات به یکی از اصلی‌ترین ابزارهای زندگی روزمره تبدیل نشده بودند. اما امروزه در اکثر نقاط دنیا داشتن تلفن هوشمند برای انجام کارهایی نظیر پرداخت، ثبت سفارش‌های مختلف، ارائه مدارک هویتی و موارد دیگر به یک ضرورت تبدیل شده است. حال با توجه به این موضوع آیا در ۱۰ سال دیگر یعنی در سال ۲۰۳۱ عینک هوشمند می‌تواند جایگاه آیفون‌ها را بگیرد؟

وب سایت 9to5mac نیز یکی از نظرسنجی‌های مربوط به این موضوع را به راه انداخته و تا زمان تنظیم این نوشته بیش از ۲۴۰۰ نفر در آن شرکت کرده‌اند. در این نظرسنجی از کاربران پرسیده شده که آیا اپل می‌تواند در پروژه جایگزین کردن کامل آیفون با عینک هوشمند موفق شود یا همچنان تلفن‌های هوشمند آیفون به عنوان ابزار اصلی روزمره باقی خواهند ماند.

کاربران چقدر به تعویض عینک هوشمند به جای آیفون امید دارند؟

در این نظرسنجی مشخص شده که ۱۴۲۶ نفر، معادل ۵۲.۲۵ درصد از شرکت‌کنندگان اعلام کرده‌اند که عینک‌های مبتنی بر واقعیت افزوده تا آن زمان نخواهند توانست جای آیفون‌ها را بگیرند.

با این حال تنها ۶۱۶ نفر معادل ۲۵.۱۶ درصد از شرکت‌کنندگان با این موضوع موافق بوده‌اند که اپل با تولید عینک هوشمند دنیای فناوری را متحول می‌کند. در نهایت نیز ۳۴۰ نفر معادل ۱۳.۸۹ درصد از شرکت‌کنندگان بر این باور هستند که قطعا تا آن زمان محصولی جدید می‌تواند جای آیفون‌ها را بگیرد، اما لزوما آن محصول عینک واقعیت افزوده نخواهد بود.

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل