اپل اِن آی سی

هکری که تصاویر شماتیک مک بوک‌ پرو را فاش کرده بود دستگیر شد

وزارت دادگستری امریکا به تازگی اعلام کرده که یک فرد اوکراینی به نام «یاروسلاو وسینسکی» را در ارتباط با گروه هکری Revil دستگیر کرده است. این گروه هکری تا پیش از این فعالیت‌های مختلفی را علیه کسب و کارها و سازمان‌های دولتی آمریکا انجام داده بود و اپل نیز به یکی از قربانیان آن تبدیل شده بود. این گروه هکری در آوریل ۲۰۲۱ میلادی به برخی از اسناد شرکت اپل که نزد کمپانی کوانتاکامپیوتر بود نفوذ کرده بودند و شماتیک مک بوک پرو ۱۴ و ۱۶ اینچ را هفت ماه پیش از رونمایی این محصولات به صورت عمومی منتشر کرده بودن
اپل از مک بوک پرو ۱۴ اینچ ۲۰۲۱ رونمایی کرد

وزارت دادگستری امریکا به تازگی اعلام کرده که یک فرد اوکراینی به نام «یاروسلاو وسینسکی» را در ارتباط با گروه هکری Revil دستگیر کرده است. این گروه هکری تا پیش از این فعالیت‌های مختلفی را علیه کسب و کارها و سازمان‌های دولتی آمریکا انجام داده بود و اپل نیز به یکی از قربانیان آن تبدیل شده بود.

این گروه هکری در آوریل ۲۰۲۱ میلادی به برخی از اسناد شرکت اپل که نزد کمپانی کوانتاکامپیوتر بود نفوذ کرده بودند و شماتیک مک بوک پرو ۱۴ و ۱۶ اینچ را هفت ماه پیش از رونمایی این محصولات به صورت عمومی منتشر کرده بودند. تصاویر شماتیک فاش شده نشان می‌داد که شرکت اپل در تلاش است تا دو مدل مک بوک با پردازنده اپل سیلیکون و طراحی کاملا متفاوت را آماده عرضه به بازار کند.

گروه هکری REvil تا پیش از اینکه اقدام به انتشار این تصاویر کند از اپل درخواست باج به مبلغ ۵۰ میلیون دلار کرده بود تا اطلاعات این محصولات را فاش نکند، با این حال اطلاعات این محصولات پس از اینکه اپل حاضر به همکاری با این گروه هکری نشد به صورت عمومی در اختیار خبرگزاری‌ها قرار گرفت.

این گروه هکری مسئول بسیاری از فعالیت‌های غیرقانونی سایبری بوده است و همین موضوع نیز باعث شده تا بسیاری از مقامات دولتی و شرکت‌های خصوصی در آمریکا به دنبال شکایت از اعضای آن باشند.

دادگستری آمریکا اعلام کرده که این گروه هکری به تعداد زیادی از کسب و کارها از ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ مورد حمله کرده و باعث اختلال در روند کار آن‌ها شده است که اپل تنها یکی از این موارد به حساب میاید. فرد دستگیر شده تا پیش از این یکی از اعضای رد‌ه‌پایین حساب می‌شود که از فرد اصلی این سازمان نزدیک به ۶.۱ میلیون دلار به عنوان دستمزد دریافت کرده است.

اتهام این افراد تا به امروز مشخص شده که شامل توطئه علیه سازمان‌ها و نهاد‌ّهای خصوصی و دولتی به صورت بین‌المللی و وارد کردن ضربه به افتصاد کشورهای مختلف است. گفتنی است که نتیجه محکومیت این افراد هنوز معلوم نیست.

 

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل