اپل اِن آی سی

پروژه ساخت هدست واقعیت افزوده اپل به مرحله‌ای امیدوارکننده رسید

شرکت گوگل به تازگی اعلام کرده که نسخه آی او اس اپلیکیشن گوگل مپ در آپدیت جدید خود در مورد شلوغی مکان‌ها و رعایت فاصله اجتماعی هشدار می‌دهد.
پروژه ساخت هدست واقعیت افزوده اپل به مرحله‌ای امیدوارکننده رسید

موسسه تحلیلی-اقتصادی مورگان استنلی در گزارش اخیر خود اعلام کرده که شرکت اپل در پروژه توسعه هدست واقعیت افزوده خود به مرحله‌ای امیدوارکننده رسیده است. پروژه ساخت هدست واقعیت افزوده اپل از همین حالا به جایی شبیه به مراحل پیش تولید اپل واچ نزدیک شده است.

مورگان استنلی این گزارش را برای سرمایه داران و سهام داران شرکت اپل منتشر کرده است و طی آن اعلام کرده که این شرکت پس از سال‌ها آزمایش و تست‌های گوناگون در زمینه تولید هدست واقعیت افزوده به مرحله رونمایی نزدیک شده است. در نتیجه این گزارش آمده که شرایط کنونی پروژه توسعه هدست واقعیت افزوده اپل دقیقا همانند شرایط توسعه اپل واچ در اواخر سال ۲۰۱۴ است و به زمان معرفی و عرضه این محصول بسیار نزدیک شده‌ایم.

اپل تا به امروز تعداد زیادی از ایده‌های خود را قالب پتنت در سازمان‌ ثبت اختراع آمریکا در زمینه ساخت این هدست واقعیت افزوده و واقعیت مجازی به ثبت رسانده است. این موضوع نشان می‌دهد که تیم تحقیق و توسعه اپل مدت‌ها است که در زمینه ساخت این محصول فعالیت می‌کنند.

از طرف دیگر تا پیش از سال ۲۰۱۴ که در اواخر آن اپل واچ نسل ۱ معرفی و در سال ۲۰۱۵ معرفی شد، شرکت اپل وضعیتی مشابه داشت، تعداد زیادی از پتنت‌های مختلف برای یک دستگاه مشابه با ساعت هوشمند از طرف اپل به ثبت رسیده بود که بیشتر آن‌ها مربوط به ارتباط کم مصرف بی‌سیم مبتنی بر بلوتوث، کارکرد سنسورهای مختلف در یک دستگاه کوچک و موارد دیگر بودند.

با این حال اپل با چالش‌های بیشتری در زمینه توسعه فناوری واقعیت افزوده مواجه بود. اپل بعد از چند سال تحقیق و توسعه بالاخره در سال ۲۰۱۷ و در توسعه آی او اس ۱۱ موفق شد تا بستر نرم افزاری ARKit را برای توسعه‌دهندگان عرضه کند. اما این شرکت تا سال ۲۰۲۱ همچنان با چالش‌های زیادی برای تولید یک دستگاه اختصاصی مبتنی بر فناوری واقعیت افزوده مواجه بود. در نهایت این شرکت با استفاده از ایده‌های ویژه توانست برخی از چالش‌های پیش‌رو در زمینه توسعه هدست واقیعت افزوده را برطرف کند.

مورگان استنلی تعدادی از چالش‌های توسعه این محصول را شامل فناوری 5G، تعبیه باتری، سنسورها، سنسور لیدار، پروژکتور، دوربین‌ها، لنزهای مختلف، شیشه‌ها و سخت افزارهای پردازشی در ابعادی بسیار کوچک دانسته است و در نهایت تاکید کرده که اپل توانسته تا این مشکلات را پشت سر بگذارد.

هر چند که در گزارش تحلیلی مورگان استنلی زمان مشخصی برای رونمایی از هدست واقعیت افزوده اپل عنوان نشده اما مینگ چی کو تا پیش از این اعلام کرده بود که هدست واقعیت افزوده اپل بین سال‌های ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ برای توسعه‌دهندگان و عینک هوشمند اپل بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ برای کاربران آماده عرضه خواهد شد.

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل