سبد خرید خالی‌ست.
منظور از " Trust this Computer " در محصولات اپل چیست ؟
ایفون ۸
آیفون 8

قیمت خرید آیفون 8

  لوازم جانبی آیفون
لوازم جانبی آیفون

لوازم جانبی آیفون

آیفون ایکس x
آیفون X | ایفون ایکس

قیمت خرید آیفون X ایکس

شاید شما هم خیلی اوقات از ظاهر شدن پیغام Trust This Computer بر روی گوشیتان متعجب شده اید . این پیغام زمانی ظاهر میشود که گوشی آيفون را توسط کابل لایتنینگ به کامپیوتر و یا اپ‌تاپ وصل کرده باشید . منظور از این پیغام چیست ؟

پیغام Trust This Computer زمانی ظاهر میشود که گوشی آيفون برای اولین بار به یک کامپیوتر ناشناس متصل شده باشد . با کلیک بر روی گزینه " Trust " ؛ به کامپیوتر اجازه داده‌اید که به اطلاعات گوشی دسترسی داشته باشد . اما با زدن گزینه " Don't Trust " کامپیوتر اجازه دسترسی به فایل‌ها و عکس‌ها را نخواهد داشت . 

این قابلیت را در واقع اپل گذاشته است تا زمانی که نیاز به شارژ کردن گوشی داشته باشید و دسترسی به کامپیوتر شخصی ندارید ؛ با خیال راحت گوشیتان را به کامپیوتر اشخاص غریبه بزنید و نگران به سرقت رفتن اطلاعاتتان نباشید . 

با زدن بر روی Trust چه کارهایی توسط کامپیوتر میتوانید انجام دهید : 

  • میتوانید اطلاعات گوشی را مانند : عکس ؛ موزیک و ویدیو را با آیتونز سینک کنید . 

  • توانایی گرفتن بک آپ و نسخه پشتیبان را پیدا میکنید . 

  • میتوانید عکس‌های گرفته شده توسط گوشی را بر روی کامپیوتر منتقل کنید . 

چگونه میتوانید یک کامپیوتر را Untrust کنید : 

فرض کنید یک کامپیوتر را اشتباها Trust کرده‌اید و حال میخواهید دسترسی آن کامپیوتر را برای دسترسی به اطلاعات ببندید و فقط از آن کامپیوتر به عنوان شارژر استفاده کنید . 

برای این منظور به مسیر Setting << General << Reset << Reset location & Privacy بروید و بعد از زدن پسورد گوشی ؛ ریستارت خواهد شد . حال گوشی را به کامپیوتر مورد نظر متصل کنید و این بار گزینه Untrust را لمس کنید . 

 

ارسال کامنت جدید

شما به عنوان مهمان در حال ثبت کامنت هستید. ورود به حساب کاربری

0 کامنت

هنوز پرسش یا کامنتی منتشر نشده است.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location