سبد خرید خالی‌ست.
Whatsapp

 کاربران iOS به زودی شاهد قابلیت حذف خودکار تصاویر در واتساپ خواهند بود. این امکان فعلاً در دست آزمایش است.

اخیراً واتساپ در حال آزمایش کردن ارائه قابلیتی برای آیفون است که از طریق آن، تصاویر فرستاده شده در چت دارای ویژگی حذف خودکار می‌شوند. بنابراین دریافت کننده این تصاویر، با یک‌بار دیدن آن‌ها قادر به ذخیره آن روی دستگاه خود نخواهد بود.

تصاویر منتشر شده در وب سایت WABetaInfo که برنامه‌های تیم توسعه دهنده و قابلیت‌های آینده واتساپ را افشا می‌کند، رابطی را نشان می‌دهد که فرستنده پیام با استفاده از آن می‌تواند اقدام به حذف خودکار تصاویر در واتساپ مختص به iOS کند.

در صورتی که حذف خودکار تصویر در واتساپ توسط کاربر فعال شود، گیرنده فقط یک بار فرصت مشاهده آن را داشته و امکان ذخیره یا ارسال آن تصویر وجود ندارد.

وب‌سایت WABetaInfo اشاره کرده که واتساپ سیستم تشخیص اسکرین شات را در کنار این قابلیت پیاده سازی نکرده، پس اگر گیرنده اقدام به گرفتن اسکرین شات از محتوای ارسالی کند، فرستنده از این موضوع با خبر نخواهد شد.

رویکرد حذف خودکار تصاویر در واتساپ شبیه به قابلیت Instagram Direct Stories است که در این حالت یک تصویر یا ویدیو تا قبل از زمان انقضا فقط یک بار قابل مشاهده است.

قابل ذکر است که برخی پلتفرم‌های پیام رسان مثل تلگرام قابلیت حذف خودکار تصاویر را ندارند. قبلاً هم واتساپ امکانی در دسترس کاربران قرار داده بود که با فعال کردن آن، بعد از هفت روز پیام‌های موجود در چت به طور خودکار حذف می‌شدند. برای استفاده از این قابلیت کاربر باید پیام مورد نظر را انتخاب کرده و روی نام کاربر ضربه بزند؛ سپس با زدن ضربه روی گزینه Disappearing Messages این قابلیت فعال می‌شود. 

با این کار، پیام‌های انتخاب شده بعد از گذشت هفت روز به طور خودکار حذف می‌شوند. البته در مورد گروه‌ها فقط ادمین می‌تواند گزینه مورد نظر را فعال کرده و حذف پیام‌ها را به طور خودکار انتخاب کند.

مطالب مرتبط :

خرید گیفت کارت
خرید گیفت کارت

خرید انواع گیفت کارت

  گیفت کارت پلی استیشن
خرید گیفت کارت ps4

خرید گیفت کارت PS4

  خرید گیفت کارت اپل
خرید گیفت کارت اپل

خرید گیفت کارت اپل

 

ارسال کامنت جدید

شما به عنوان مهمان در حال ثبت کامنت هستید. ورود به حساب کاربری

0 کامنت

هنوز پرسش یا کامنتی منتشر نشده است.
0 کاراکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location