سبد خرید خالی‌ست.
Maps

یکی از چالش‌های حریم خصوصی که استفاده از سرویس‌های گوگل برای کاربران ایجاد می‌کند، مربوط به ذخیره سازی لیست مکان‌های پرتردد است.

سرویس‌های گوگل به صورت خودکار و بدون دریافت اجازه کاربران به طور رندوم مکان‌های مختلف را ثبت می‌کنند و در نهایت نقاط پرتردد را در دستگاه نشان می‌دهد. اگر دستگاه شما یکی از سرویس‌های گوگل را داشته باشد و دسترسی دائمی به موقعیت مکانی آن روشن باشد، اطلاعات مربوط به لیست مکان‌های پرتردد در گوگل ذخیره می‌شود.

این مسئله معمولاً زمانی رخ می‌دهد که از گوگل مپ استفاده کنید. این اپلیکیشن مشخصاً با موقعیت مکانی شما سروکار دارد و معمولاً هم کاربران دسترسی دائمی به موقعیت مکانی را به آن می‌دهند. این در حالی است که گوگل مپ در زمان روشن بودن آیفون به صورت مداوم لوکیشن شما را ذخیره می‌کند.

اگر کسی به گوشی شما دسترسی داشته باشد می‌تواند به این اطلاعات دسترسی داشته باشد و مکان‌های پرتردد شما را ببیند. به همین دلیل بهتر است این لوکیشن ها را خاموش نگه دارید. 

پاک کردن لیست مکان‌های پرتردد گوگل مپ در آیفون

 برای انجام این کار کافی است مراحل زیر را انجام دهید:

  • 1.گوگل مک را در آیفون یا آیپد باز کنید
  • 2.روی پروفایل خود در گوگل تپ کنید، آیکون پروفایل در بالا سمت راست است
  • 3.روی گزینه Your data on maps تپ کنید
  • 4.روی گزینه Location History تپ کنید و آن را خاموش کنید
  • 5.حال به عقب بازگردید و گزینه See and Delete activity را بزنید
  • 6.در این بخش Settings and Privact را بزنید و در نهایت گزینه Delete all Location History را بزنید

مطالب مرتبط :

خرید گیفت کارت
خرید گیفت کارت

خرید انواع گیفت کارت

  گیفت کارت پلی استیشن
خرید گیفت کارت ps4

خرید گیفت کارت PS4

  خرید گیفت کارت اپل
خرید گیفت کارت اپل

خرید گیفت کارت اپل

 

ارسال کامنت جدید

شما به عنوان مهمان در حال ثبت کامنت هستید. ورود به حساب کاربری

0 کامنت

هنوز پرسش یا کامنتی منتشر نشده است.
0 کاراکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location