سبد خرید خالی‌ست.
Post-Thumbnail-Recovered

خرید آیفون اپل

 نمایشگاه E3 که به صورت سالیانه با تمرکز بر بازی‌های ویدیویی و کامپیوتری و ابزارهای دیجیتالی سرگرمی دیگر برگزار می‌شود قرار است در 11 ژوئن (21 خرداد 1398) شروع شده و برای مدت سه روز ادامه داشته باشد. با این حال بر اساس رسم هر ساله کنفرانس شرکت‌های بزرگ فعال در زمینه توسعه و عرضه بازی‌های ویدیویی چند روز پیش از این نمایشگاه برگزار می‌شود که در جریان آن‌ها از محصولات جدید شرکت‌ها رونمایی می‌شود.

این محصولات شامل نسخه‌های جدید کنسول‌ها، تغییر جدید اعمالی در پلتفرم‌های ارائه بازی‌ها و معرفی بازی‌های جدید می‌شوند. شرکت‌هایی نظیر مایکروسافت، بتزدا، یوبی سافت و نینتندو در جریان این رویداد کنفرانس‌هایی را برگزار می‌کنند و طی آن‌ها محصولات جدید خود را رونمایی کنند.

در این میان وب سایت‌های خبری اخیر تاریخ برگزاری کنفرانس شرکت‌های مختلف فعال در حوزه بازی‌های کامپیوتری و ویدیویی را منتشر کرده‌اند که کاربران می‌توانند اطلاعات و اخبار مربوط به این رویدادها را به صورت زنده و در جریان برگزاری آن‌ها مشاهده کنند و از محصولاتی که این شرکت‌ها در جریان رویداد خود رونمایی می‌کنند با خبر شوند.

جدول زمان‌بندی کنفرانس‌های برگزار شده در E3 2019 شامل موارد زیر می‌شود:

Sunday, June 9th: Microsoft
1pm PDT / 4pm EDT / 9pm BST
Sunday, June 9th: Bethesda
5.30pm PDT / 8.30pm EDT / 1:30am BST (Monday, June 10)
Sunday, June 9th: Devolver Digital
7pm PDT / 10pm EDT / 3am BST (Monday, June 10)
Monday, June 10th: PC Gaming Show
10am PDT / 1pm EDT / 6pm BST
Monday, June 10th: Ubisoft
1pm0 PDT / 4pm EDT / 9pm BST
Monday, June 10th: Kinda Funny Games Showcase
4.30pm PDT / 7.30pm EDT / 12:30am BST (Tuesday, June 11)
Monday, June 10th: Square Enix
6pm PDT / 9pm EDT / 2am BST (Tuesday, June 11)
Tuesday. June 11th: Nintendo

9pm PDT / 12 noon EDT / 5pm BST 

مطالب مرتبط :

خرید گیفت کارت
خرید گیفت کارت

خرید انواع گیفت کارت

  گیفت کارت پلی استیشن
گیفت کارت پلی استیشن psn

خرید گیفت کارت پلی استیشن

  خرید گیفت کارت اپل
خرید گیفت کارت اپل

خرید گیفت کارت اپل

 

ارسال کامنت جدید

شما به عنوان مهمان در حال ثبت کامنت هستید. ورود به حساب کاربری

0 کامنت

هنوز پرسش یا کامنتی منتشر نشده است.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location