سبد خرید خالی‌ست.
Post-Thumbnail

خرید آیفون اپل

 یکی از قابلیت‌هایی که اپل در توسعه اپلیکیشن Photos به کاربران ارائه داده است، قابلیت مشاهده مموری های تصاویر است.

اپلیکیشن Photos هر از گاهی تعدادی از تصاویر را با یک دیگر ترکیب می‌کند و از طریق نوتیفیکیشن‌ها در این زمینه اطلاع رسانی می‌کند. کاربران از این طریق می‌توانند تصاویر خاطره انگیز خود را بر اساس زمان مشاهده کنند و از تماشای آن‌ها لذت ببرند. در این میان، این قابلیت و هشدارهایی که در بخش نوتیفیکیشن‌ها از این قابلیت به کاربران نشان داده می‌شود، ممکن است آزار دهنده باشند و باعث حواس پرتی کاربران نیز بشود. به همین دلیل کاربران تصمیم می‌گیرند تا هشدارهای مربوط به مموری های اپلیکیشن Photos را خاموش کنند تا دیگر نوتیفیکیشنی در این زمینه منتشر نشود.

این نوتیفیکیشن‌ها بر اساس زمان تعدادی از تصاویری را سال یا ماه گذشته شما با دوربین آیفون یا آیپد ثبت کرده‌اید را نشان می‌دهد تا خاطره آن‌ها را برای شما زنده نگه دارد. البته این قابلیت در بسیاری از موارد زیاد به کار کاربران نمی‌آید و فقط باعث دردسر می‌شود یا شاید خاطراتی که را نمی‌خواهید برای شما زنده کند. خبر خوب اینجا است که شما می‌توانید این نوتیفیکیشن‌ها را خاموش کنید تا دیگر اپلیکیشن Photos با مموری های مختلفش مزاحم شما نشود.

خاموش کردن هشدار مموری ها در آیفون و آیپد

 روش انجام این کار و خاموش کردن هشدار مموری ها در آیفون و آیپد بسیار ساده است و تنها کافی است چند مرحله ساده را انجام دهید.

  • 1.وارد بخش تنظیمات اصلی آی او اس در اپلیکیشن Settings شوید
  • 2.زیر شاخه Notifications را پیدا کنید و روی آن تپ کنید
  • 3.گزینه Photos را انتخاب کنید و وارد آن شوید
  • 4.روی گزینه Memories تپ کنید
  • 5.سویچ مقابل عبارت Allow Notifications را خاموش کنید تا دیگر هشدار مموری به شما نشان داده نشود
خرید گیفت کارت
خرید گیفت کارت

خرید انواع گیفت کارت

  گیفت کارت پلی استیشن
گیفت کارت پلی استیشن psn

خرید گیفت کارت پلی استیشن

  خرید گیفت کارت اپل
خرید گیفت کارت اپل

خرید گیفت کارت اپل

 

ارسال کامنت جدید

شما به عنوان مهمان در حال ثبت کامنت هستید. ورود به حساب کاربری

0 کامنت

هنوز پرسش یا کامنتی منتشر نشده است.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location