اپل اِن آی سی

یکی از کارکنان اپل به جرم افشای اطلاعات این کمپانی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت

پلیس فدرال آمریکا (FBI) به تازگی و طی یک بیانیه اعلام کرده که یکی از کارکنان سابق شرکت اپل به نام Xiaolang Zhang به دلیل افشای اطلاعات محرمانه بخش تولید و توسعه …

 پلیس فدرال آمریکا (FBI) به تازگی و طی یک بیانیه اعلام کرده که یکی از کارکنان سابق شرکت اپل به نام Xiaolang Zhang به دلیل افشای اطلاعات محرمانه بخش تولید و توسعه اتومبیل‌های خودران این کمپانی، تحت پیگرد قانونی قرار گرفته است.

Zhang یکی از کارکنان سابق اپل است که در دسامبر سال 2015 میلادی به استخدام این کمپانی در آمده بود. وی در پروژه تایتان و برای توسعه نرم افزارها و سخت افزارهای مناسب برای اتومبیل‌های خودران فعالیت می‌کرد. وی به طور مستقیم با تیم توسعه پردازش‌های مناسب برای کار اتومبیل‌های خودران در ارتباط بود و به اطلاعات و فعالیت‌های آن‌ها دسترسی داشت. تیم توسعه پردازش اتومبیل خودران اپل، در زمینه ساخت بردهای مداری و تست آن‌ها و همچنین تست سنسورها و آنالیز آن‌ها فعالیت می‌کرد.

Zhang به دیتابیس‌های داخلی پروژه تایتان و داده‌های مهم و حیاتی این پروژه دست پیدا کرده بود. مهم‌ترین بخش‌های این داده‌ها شامل تبادل‌های مخفی کمپانی اپل با شرکت‌های مختلف و ایده‌های لازم برای ساخت اتومبیل‌های خودران بوده که مالکیت معنوی آن‌ها در اختیار کمپانی اپل بوده است.

Xiaolang Zhang در آوریل سال 2018 (فروردین 1397) به بهانه بازدید کوتاه مدت از چین و به همراه خانواده خود کالیفرنیا را ترک می‌کند و هرگز به شرکت اپل بازنمی‌گردد. وی بعدها به یکی از سرپرست‌های پروژه تایتان در اپل اعلام می‌کند که دیگر به اپل بازنمی‌گردد و در شرکت XMotors در چین استخدام شده است.

XMotors یک استارت آپ چینی فعال در زمینه توسعه اتومبیل‌های خودران است که به نظر می‌رسد Xiaolang Zhang اطلاعات کمپانی اپل که در طول 2 سال کاری به دست آورده بود را در اختیار آن قرار داده است. این اطلاعات شامل نحوه کارکرد ابزارهای نیاز به ولتاژ کم در سیستم خودران و باتری‌های تعبیه شده برای آن‌ها مربوط بوده است. همچنین این تکنسین سابق اپل تعداد بسیار زیادی از اسناد شرکت اپل را در طول دوره کاری خود دانلود کرده است و با خود به چین برده است.

وی همچنین تائید کرده که تعدادی از داده‌های آنلاین و اطلاعات سخت افزارهای لازم نظیر بردهای مداری و سرورهای لینوکسی را از طریق ایردراپ به دستگاه همسر خود انتقال داده است.

در نهایت Zhang در حین ترک کشور چین توسط اف بی آی دستگیر می‌شود و احتمالاً منتظر محکومیت 10 سال حبس و همچنین 250 هزار دلار جریمه نقدی است.

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل