اپل اِن آی سی

مخالفت ضمنی سامانه همتا با لغو ممنوعیت واردات گوشی‌های بالای 300 یورو

وزارت صمت به تازگی اعلام کرده که با اعمال قانون واردات گوشی بالای 300 یورو مخالف است و در حال بازنگری به این موضوع است. حالا سامانه همتا طی پستی که در کانال …

 وزارت صمت به تازگی اعلام کرده که با اعمال قانون واردات گوشی بالای 300 یورو مخالف است و در حال بازنگری به این موضوع است. حالا سامانه همتا طی پستی که در کانال رسمی خود از طریق شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده، مخالف ضمنی خود را با لغو این قانون ابراز کرده است.

سامانه همتا با اشاره به تخصیص ارز زیاد برای تأمین بخش کوچکی از نیاز بازار تلفن همراه در پی واردات تلفن‌های بالای 300 یورو اعلام کرده که بیش از یک سوم منابع ارزی واردات گوشی فقط برای تأمین 9 درصد نیاز بازار بوده است.

متن منتشر شده در کانال سامانه همتا به شرح زیر است:

 اختصاص بیش از یک سوم منابع ارزی واردات گوشی فقط برای تأمین ۹ درصد نیاز بازار!

▪️ در سال 98 تعداد 15.3 میلیون گوشی به ارزش حدود 2.4 میلیارد یورو وارد کشور شده است.

▫️ در این سال، گوشی‌های با ارزش بیشتر از 300 یورو با وجود مصرف 35 درصد منابع ارزی مصرف شده برای این کالا (840 میلیون یورو)، فقط 9 درصد از نیاز بازار را تأمین نموده‌اند.

▪️ این در حالی است که گوشی‌های با ارزش کمتر از 300 یورو، علیرغم تأمین 91 درصد نیاز بازار ، صرفاً 65 درصد منابع ارزی (حدود 1.6 میلیارد یورو) را به خود اختصاص داده است.

▫️ لازم به ذکر است حدود 60 درصد مصرف ارزی گوشی‌های بالای 300 یورو (حدود نیم میلیارد یورو) مربوط به برند آمریکایی اپل بوده است.

کانال رسمی آموزش و اطلاع‌رسانی ثبت تلفن همراه (رجیستری)

سامانه همتا


گفتنی است که منع واردات گوشی‌های بیش از 300 یورو هنوز به‌طور کامل لغو نشده است و در حال بررسی توسط ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی کشور است. در صورت ادامه داشتن این موضوع هیچ گوشی پرچم‌دار و ازجمله آن‌ها آیفون‌ها وارد بازار ایران نمی‌شوند و حتی امکان رجیستر شدن آن‌ها به صورت مسافری نیز وجود نخواهد داشت. 

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل