اپل اِن آی سی

تیم کوک از همکاری اپل با گوگل دفاع کرد

یکی از بحث‌انگیزترین مواردی که در چند هفته اخیر در مورد اپل سر و صدای زیادی به پا کرده، همکاری این کمپانی با گوگل در زمینه تعیین موتور جست و جوی پیش‌فرض …

 یکی از بحث‌انگیزترین مواردی که در چند هفته اخیر در مورد اپل سر و صدای زیادی به پا کرده، همکاری این کمپانی با گوگل در زمینه تعیین موتور جست و جوی پیش‌فرض در آیفون‌ها بوده است.

بر اساس این گزارش‌ها اپل بابت تنظیم گوگل به عنوان موتور جست و جوی پیش‌فرض در مرورگر اینترنتی سافاری آی او اس، مبلغی معادل 9 میلیارد دلار دریافت کرده است. این در حالی است که اپل بارها به دلیل نقض حریم خصوصی کاربران از گوگل انتقاد کرده است و اعلام کرده که این کمپانی اطلاعات کاربران و نتیجه جست و جوی آن‌ها را برای نمایش تبلیغات به صورت هوشمند می‌رباید.

این مسئله باعث شد تا بسیاری از افراد اپل را به دورویی در دنیای فناوری متهم کنند که از یک طرف از گوگل انتقاد می‌کند و از طرف دیگر از این شرکت 9 میلیارد دلار پول بابت همکاری می‌گیرد. کوک در مصاحبه اخیر خود با HBO از این مسئله دفاع کرده است.

وی اعلام کرده که اپل در توسعه سافاری امنیت کاربران را به طور کامل فراهم کرده است. از طرف دیگر همکاری با گوگل باعث شده تا اپل بهترین موتور جست و جو را به کاربران این دستگاه‌ها ارائه دهد. مواردی نظیر سیستم هوشمند ضد ردیابی کاربران و عدم ارائه اطلاعات شخصی آن‌ها از طریق سافاری به وب سایت‌های مختلف باعث شده تا امنیت کاربران به طور کامل حفظ شود؛ اما این مسئله به طور مشخص به منزله آن نیست که استفاده از موتور جست و جوی گوگل باعث کاهش امنیت کاربران در اینترنت می‌شود. بدون شک، گوگل بهترین موتور جست و جوی دنیا است و معادل دیگری که با کیفیت و توانایی آن رقابت کند وجود ندارد. به همین دلیل اپل تصمیم گرفته تا با این کمپانی در زمینه توسعه سافاری همکاری کند.

به طور کل از سخنان تیم کوک این گونه می‌توان برداشت کرد که تا زمانی که کاربران آیفون از مرورگر سافاری استفاده می‌کنند، اپل امنیت کاربری آن‌ها را تضمین می‌کند و مشکلی در استفاده از سافاری وجود نخواهد داشت.

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل