اپل اِن آی سی

ایمیل فاش شده استیو جابز بخشی از انحصار طلبی اپل را لو داد

بحث انحصارطلبی اپل و شرکت‌های بزرگی چون آمازون، گوگل و فیس‌بوک در طول چند هفته گذشته داغ شده و حالا مجموعه‌ای از ایمیل‌های استیو جابز به بیرون درز پیدا کرده که موضوع …

بحث انحصارطلبی اپل و شرکت‌های بزرگی چون آمازون، گوگل و فیس‌بوک در طول چند هفته گذشته داغ شده و حالا مجموعه‌ای از ایمیل‌های استیو جابز به بیرون درز پیدا کرده که موضوع انحصارطلبی در زمینه عرضه کتاب‌های الکترونیکی را تائید می‌کند.

دو مجموعه ایمیل فاش شده، شامل توضیحات جابز و مدیران دیگر اپل نظیر ادی کیو و فیل شیلر در مورد نحوه خرید کتاب‌های دیجیتال توسط کاربران آیفون و آیپد است.

یکی از این ایمیل‌ها در نوامبر سال 2010 از طرف فیل شیلر به جابز ارسال شده که در بخش CC آن نیز نام ادی کیو و گرگ جوزیک نیز دید می‌شود. در این ایمیل شیلر نگرانی خود از انتشار اپلیکیشن آمازون کیندل از طرف آمازون و بازاریابی این شرکت برای عرضه کتاب‌ها در آیفون، آیپد و دستگاه‌های اندرویدی در کنار کتاب خوان‌های دیجیتالی کیندل را ابراز کرده است. جابز در جواب اعلام کرده بود که آمازون باید از مکانیزم اپل برای دریافت هزینه کتاب‌ها استفاده کند. 

استیو جابز به فیل شیلر: من در این زمینه با تو 100 درصد موافق هستم. زمان آن رسیده که آن‌ها (آمازون) از مکانیزم پرداختی ما استفاده کنند یا بروند رد کارشان
استیو
ارسال شده با آیفون

استیو جابز: توصیه می‌کنی که چه کار کنیم؟ قدم اول می‌تواند این باشد که به آن‌ها بگوییم که باید برای همه چیز از سیستم پرداخت ما استفاده کنند. این موضوع شامل کتاب‌ها (و اخبار و مجلات) می‌شود. اگر می‌خواهند ما را با اندروید مقایسه کنند، باید آن‌ها را مجبور کنیم که از سیستم پرداخت غالب ما استفاده کنند. نظرت چیست؟
استیو
ارسال شده با آیفون

در یک ایمیل دیگر ادی کیو، مدیر بخش بازاریابی نرم افزاری و سرویس‌های اپل یک روز پیش از اعلام رسمی سیاست‌های جدید اپل در اپ استور، ایده‌های دیگری را مطرح کرده بود. جابز در پاسخ به او گفته بود که iBooks باید به تنها کتابخانه دیجیتالی در آی او اس تبدیل شود و به کاربر اجازه خرید کتاب از جایی دیگر را ندهیم.

بعدها آمازون و بسیاری از فروشندگان کتاب‌های الکترونیکی، اقدام به حذف لینک فروش کتاب‌های کیندل از اپلیکیشن‌های آی او اس کردند که به خاطر قوانین سرویس‌های اشتراکی شرکت اپل بود.

مکالمه سوم، در آوریل 2010 در مورد یکی از کارکنان سابق فیس بوک بود که از تغییر آی او اس 4 در رسانه‌ها انتقال کرده بود که جابز اعلام کرده بود که کارکنان اپل دیگر نباید با او صحبت کنند. 

همراه مجله بمانید

راهنماها و خبرهای تازه در ایمیل شما

هفته‌ای یک بار، فقط مطالب جدید مجله را دریافت کنید. هر زمان خواستید عضویت را لغو کنید.

درباره ما

مجموعه اپل اِن آی سی فعالیت خود را با هدف ایجاد وب سایت و فروشگاهی متفاوت در زمینه ارائه محصولات و خدمات اپل و فروش گیفت کارت به صورت حرفه‌ای آغاز کرد و در تمام مدت فعالیت با استفاده درست از انتقادات و تجربه‌های مختلف توانسته تا علاوه بر کسب همراهی و اعتماد طیف وسیعی از کاربران، همواره در ارائه محصولات و انواع خدمات پس از فروش اعم از بیمه، گارانتی، خدمات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و غیره، عملکردی متمایز داشته باشد. تمامی این تلاش‌ها تنها به یک دلیل بوده و آن‌هم ساخت لبخندی از رضایت بر لبان شما است که خوشبختانه تا به امروز تحقق یافته است.

Disclaimer Notice

We are an independent online store and we are NOT an official or authorized seller of Apple Inc. as there is no Official Retailer in IRAN, Just in order to provide the best experience and introduction of apple’s products for our customer we have used some product pictures and graphical objects from apple's public website at www.apple.com. Therefore, all rights mentioned above are reserved for Apple's main website at Apple Inc., One Apple Park Way, Cupertino, CA 95014, United States.

اپل اِن آی سی، مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل

کپی‌رایت © 2026 اپل اِن آی سی مرجع تخصصی فروش و خدمات محصولات اپل