ورود / ثبت نام

ورود

  1. wilden
  2. مشکلات نرم افزاری آیفون
  3. پنج شنبه , 13 آذر 1393 03:10
  4.  اشتراک از طریق ایمیل
سلام.من به دلایلی مجبور شدم رمز گوشیم رو عوض کنم.داداشم نمیدونست که عوض شده و چند بار رمز قبلی رو وارد کرد و دستگاه دیسیبل شد.الان که من رمز رو میدونم بازم وارد که میکنم برای مدت طولانی تری دیسیبل میشه.در ضمن با کامپیوتر که میخوام ریستور کنم میگه find my iphone باید off باشه.گوشیم رو که میخوام سینک کنم میگه باید رمز دیوایستو بزنی بعد سینک کنی.لطفا کمک کنید زودتر.با تشکرگوشیم هم 5s 16gb
به این سوال امتیاز دهید:
پاسخ پذیرفته شده
applefriend پاسخ پذیرفته شده
درود

برای جلوگیری از پاک شدن همه اطلاعات، اگر شما رمز عبور آیفون خود را فراموش کردید، بیشتر از 9 بار سعی در باز کردن آیفون نکنید.(البته اگه Erasedata رو روشن کردین)،خب بریم آموزش:

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Disabled-iPhone-349x620.jpg[/img]

قدم اول:آسان ترین راه برای بازکردن رمز عبور آیفون، پشتیبان گرفتن و سپس ریستور کردن آن به وسیله آیتونز است. در مرحله اول، آیفون را به کامپیوتری متصل کنید که معمولا با آن سینک شده است. آیتونز را باز کنید و در گوشه راست و بالا بر روی دستگاه خود کلیک کنید.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Select-Device-620x387.jpg[/img]

قدم 1:اگر آیفون هم‌اکنون با کامپیوتر شما سینک نیست، بر رویBackupکلیک کنید. این مرحله بسیار مهم است، زیرا در زمانی که آیفون ریستور می‌شود اطلاعات سینک شده از همین پشتیبان یا بکاپ به دستگاه شما باز می‌گردد.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Back-Up-iPhone-620x387.jpg[/img]

قدم 2:بعد از کامل شدن بکاپ بر رویRestore Backupکلیک کنید.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Restore-Backup-620x387.jpg[/img]

قدم 3: کسانی که ویژگیFind my iPhone را روشن داشته‌اند با این ارور در تصویر زیر خواهند شد. بر روی OK کلیک کنید.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Select-OK-620x387.jpg[/img]

گام اول:برای ادامه دادن این مسیر کسانی کهویژگی Find my iphoneرا روشن داشته‌اند باید این کارها را انجام دهد؛ گام اول خاموش کردن دستگاه است، بعد از اینکه دستگاه را خاموش کردید، بهiCloud.comبروید و با اپل آیدی خود وارد شوید.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Enter-Apple-ID-620x387.jpg[/img]

گام دوم:بعد از وارد شدن، بر رویFind my iPhoneکلیک کنید، اگر این گزینه را پیدا نکردیدAll Devicesرا انتخاب کنید.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Click-All-Devices-620x387.jpg[/img]

گام سوم: در زیر بخشAll Devices، دستگاه آیفون یا آپید خود را که قرار است این برنامه برایش غیر فعال شود، انتخاب کنید. در زیر شکل دستگاه باید عبارتOfflineنوشته شده باشد، در غیر این صورت و نوشته شدن عبارت Online دوباره صفحه را بارگذاری کنید و بررسی کنید که دستگاه درست را برای پاک کردن انتخاب کرده‌اید. بعد از کلیک بر روی آیفون مد نظر موجود در لیست دستگاه‌ها بر رویRemove From Accountکلیک کنید.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Remove-From-Account-620x387.jpg[/img]

گام چهارم:گزینه Remove را انتخاب کنید.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Remove-iPhone-620x387.jpg[/img]

گام پنجم:بعد از پاک کردن دستگاه مدنظر، تنها دستگاه‌های آنلاین دیگر شما در این لیست خواهند بود و در این لیست به صورت آنلاین نشان داده می‌شود، درست شبیه به تصویر زیر:

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Find-my-iPhone-List-620x387.jpg[/img]

گام ششم:توجه به این نکته ضروری است که بعد از حذف کردن دستگاه خود از لیست نمی‌توانید دستگاه خود را ردیابی کنید مگر اینکه دوباره آنلاین شوند. با حذف کردن دستگاه از لیست Find my Devices دیگر نمی‌توانید اطلاعات خود را از روی دستگاه پاک کنید.

بعد از اینکه ویژگی Find my iPhone را با راهنمایی بالا خاموش کردید،Restore Backupرا دوباره انتخاب کنید.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Restore-Backup-620x387-1.jpg[/img]

قدم 4:در پنجره بعدی، آخرین بکاپ گرفته شده به همراه تاریخ و زمان نشان داده می‌شود. برای ریستور کردن بکاپ بر رویRestoreکلیک کنید.

[img]http://iapplecenter.com/wp-content/uploads/2014/03/Restore-the-iPhone-620x387.jpg[/img]

ریستور کردن با بازگرداندن بکاپ به دستگاه شما ممکن است کمی طول بکشد، حدود 20 دقیقه تا 1 ساعت، بستگی به حجم اطلاعاتی است که بر روی آیفون خود داشته‌اید. بعد از اینکه ریستور دستگاه تکمیل شد، دستگاه شما باز می‌شود و دوباره می‌توانید از دستگاه خود استفاده کنید.

منبع:http://iapplecenter.com پاینده باشید



هنوز برای این سوال پاسخی ثبت نشده است !
شما امکان ثبت پاسخ به این سوال را ندارید. .

انفورماتیک نوین

  • درباره NIC
  • پرسنل NIC
  • تغییرات سایت
  • موقعیت‌های شغلی

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه NIC میتوانید از تازه ترین اخبار و مطالب وبسایت و همچنین اعلامیه ها و تخفیف های فروشگاه مطلع شوید.